Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Новият живот на Ивана: Певицата се придържа изцяло към нова философия

Новият живот на Ивана: Певицата се придържа изцяло към нова философия

/
/
/
748 Views

Фолкзвездата Ивана най-сетне се научила да казва „не“, научи  e-vesti.

Как с времето една жена не само че не остарява, а и започва да изглежда все по-добре, по-жизнена и привлекателна? Отговорът на този въпрос знае фолкзвездата Ивана – пише в. „Уикенд“. С всяко свое появяване пред публика в последните месеци тя изумява с все по-впечатляваща външност и широка усмивка, която като че не слиза от лицето ѝ – отбелязва изданието.

Прави впечатление и фигурата на изпълнителката, която се доближава до идеалните мерки от началото на нейната кариера. Оказва се, че всичко това е резултат от цяла нова философия, към която Ивана се придържа. В основата ѝ са две прости правила – да се освободиш от всичко излишно в живота си и да поставиш самия себе си в центъра на собствената си вселена.

„Най-после се научих да казвам „Не“ на нещата, които ми пречат, и „Да“ на всичко хубаво в живота си. Това споделя Ивана пред изданието , разкривайки новите си житейски принципи. И с усмивка добавя, че вече наистина се чувства напълно променена и освободена от оковите на предишния си живот.

„Всичко тръгва, когато изчистиш плевелите и спреш да правиш нещата на всяка цена. Сега вече не казвам, че ми е нужна нова песен, а се оставям на душата си и на своите усещания“ – споделя Ивана.

kliuki.ws

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *