Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Нови кървави разкрития за мелето с прочутия режисьор Георги Дюлгеров

Нови кървави разкрития за мелето с прочутия режисьор Георги Дюлгеров

/
/
/
308 Преглеждания

Режисьорът Георги Дюлгеров, който миналия петък бе блъснат в центъра на София, докато кара колело, е бил пометен от 57-годишна жена. Нейното име е Ани Савова, научи e-vesti.com.

Шофьорката на вехт „Фолксваген” най-невъзмутимо продължила по пътя си, без дори да спре и да окаже помощ на бащата на „Мера според мера”.

Полицаите я издирили от записите на камерите в района. Успели да я идентифицират само ден по-късно. Ани Савова обяснила, че не е разбрала за удара и затова е напуснала мястото, без да помогне на Дюлгеров.

Жената е със средно образование и работи като чистачка. Шофьорка е сравнително отскоро. Дамата е неосъждана. Все още не й е повдигнато обвиненение, защото се чакат резултатите от техническата експертиза, която да каже дали е виновна за инцидента.

Свидетели на инцидента обаче са категорични, че няма как да не е разбрала какво е направила, тъй като интелектуалеца паднал от колелото и се развикал, настанала лека суматоха. Граждани извикали такси, с което той бил транспортиран до болницата.

Междувременно Георги Дюлгеров бе опериран по спешност в „Пирогов”. Режисьорът все още се възстановява след травмата.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!