Home » НОВИНИ » НОВИНИ » Никой не иска да брани убиеца на Кристин от Сотиря
Никой не иска да брани убиеца на Кристин

Никой не иска да брани убиеца на Кристин от Сотиря

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, научи e-vesti.com. Никой не искал да поеме защитата на извратения ром, заради жестокостта на престъплението в Сотиря.

Медията ни научи, че първоначално назначения му служебен адвокат само като чул с каква лекота извергът разказва как е убил детето, се отказал и бил категоричен, че няма защо да брани подобен човек. Поради факта, че 21-годишният мъж е още в болница, това затруднявало още повече назначаването на адвокат, но и нямало мераклии, въпреки че се очаква процесът да е публичен и това е страхотна реклама за всеки един юрист.

Пред отказалия се адвокат Мартин направил шокиращи самопризнания, а сега прокурорите се страхуват дали „след като оздравее“ в болницата, задържаният за убийството ще е склонен отново да си признае всичко и няма ли да се завърти на 180 градуса.

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения на задържания за тежкото убийство на дете в Сотиря Мартин Трифонов – за блудство с малолетно лице, за изнасилване на непълнолетно лице и за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице.

Това не е първото обвинение за блудство, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвинение в затвора в Бургас. По неофициална информация там той е бил сексуално малтретиран.

Лупа

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*