Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Невероятни трансформации тресат „Капките“!

Невероятни трансформации тресат „Капките“!

/
/
/
210 Views

Мъже се превръщат в жени, бели хора стават черни, перуки се веят! Елате на обиколка зад кулисите на хитовото шоу „Като две капки вода“! Не може да си представите каква трескава работа кипи във фабриката за преобразявания, научи e-vesti. Няколко екипа майстори на четката и силикона се бъхтят като луди косите и костюмите на родните ВИП-ове, които имат тежката задача да се правят на други ВИП-ове.

Ако трансформацията е от сложните (тоест ако участникът трябва да „сменя“ пол или няма близка прилика с поставения образ), се налага да се използват лицеви отливки, пише „България днес“. Втора кожа се залепя директно върху лицето, като се оставят отвори само за уста, ноздри и очи.

Следва умело разтегляне и прикриване на краищата на маската – дори и отблизо не трябва да личи промяната, за да може пред камерите всичко да изглежда Освен че трябва хубаво да прилепне, втората кожа има нужда от силен грим, а в зависимост от сценичния образ може да се наложи и залепяне на мустаци, мигли или бенки.

После идва ред на перуки – екипът на Халваджиян разполага със стотици изкуствени коси – къси, дълги, черни, зелени, руси! Цяло изкуство са и костюмите, които, освен че са сложни, са и скъпи!

Сред топгримьорите в „Капките“ е половинката на Ваня Джаферович – сексбомбата Евгения, тя се грижи за макиажа. Кремена Халваджиян надзирава целия процес и следи всичко да се изпълнява.

Източник: burgas24.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!