Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗВЕЗДИ / Нещо страшно се случва с Наталия Гуркова след разстрела на съпруга й!

Нещо страшно се случва с Наталия Гуркова след разстрела на съпруга й!

/
/
/
1064 Преглеждания

Разследващите в Йоханесбург с официално изявление за убийството на Джордже Михалевич

Чад Томас, който е шеф на Дирекция за икономически престъпления в Йоханесбург, разкри причината за убийството на Джордже Михалевич. Топ криминалистът заяви, че съпругът на Наталия Гуркова е бил ликвидиран заради диаманти.

Въпреки, че бизнесът му е бил напълно легален, той е убит именно заради него. Според разследването, конкурент е в основата на покушението.

Както е известно, покойният съпруг на Наталия Гуркова беше собственик на две компании, занимаващи се с производство и търговия на бижута с диаманти.

Със сигурност с увеличаването на мащаба на бизнеса си той е засегнал интересите на конкурентите си.

Чад Томас поясни, че Джордже Михалевич е бил поръчан от човек от Източна Европа, но отказа да разкрие подробности, тъй като това би попречило на разследването. На въпроса дали зад мократа поръчка стои Радован Крейчир – кръстникът на мафията в ЮАР, криминалистът даде категоричен отговор. Той заяви, че чехът няма нищо общо с това покушение.

Наталия Гуркова не е дала показания и няма да бъде разпитвана. По непотвърдена информация миската се появила в Йоханесбург часове след разстрела на Джоржде. Тя е останала там броени часове и се зарекла, че повече никога няма да стъпи в ЮАР. Нашенката трепери при мисълта, че семейството й може да бъде застигнато от съдбата на Джордже, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!