Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Наръгаха с нож в корема попфолк певеца Галин, ето кой го извърши

Наръгаха с нож в корема попфолк певеца Галин, ето кой го извърши

/
/
/
1944 Views

Певецът Галин го отнесе във финалния епизод на интернет сериала „Вайръл“. Екранният Захари беше наръган с нож в корема от Калина Иванова – Симона от „София ден и нощ“, научи e-vesti.

Драматичната развръзка в последния епизод изясни случващото се с изчезването на главната героиня Яна – певицата Лидия. Оказа се, че мачото Кристиан Кирилов, които наскоро се сгоди за певицата Джулия и в сериала играе брата на Галин, е виновен за мнимото убийство на Яна.

Мистерията, около която се въртеше целият сюжет на продукцията, най-накрая се разплете, когато в последните секунди на реалитито показаха Яна жива в болницата.

Сериалът пресъздаде приятелството между Калина и Лидия – Яна и мистерията около изчезването на последната след постъпването й в имението за млади инфлуенсъри „Вайръл“. Собственикът му Захари – певецът Галин се занимава и с незаконен бизнес, като вербува млади момичета за проституция. В мрежите му попадат и непълнолетни тинейджърки, сред които е и безумно влюбената в него Яна. Най-добрата й приятелка Калина постъпва в агенцията само за да разбере какво се е случило с въпросната.

В Инстаграм профилите на актьорите заваляха запитвания какво да очакваме във втория сезон на „Вайръл“. Повечето от участниците обещаха той да е много вълнуващ.

марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *