Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Най-големите фотошоп издънки сред звездите: Топ гафове за лято 2019
фотошоп издънки сред звездите

Най-големите фотошоп издънки сред звездите: Топ гафове за лято 2019

Няма перфектни хора, освен… фотошопираните, научи e-vesti.com. И този факт се потвърждава от родните ВИП персони, които изглеждат безупречно само когато снимките им са минали през солидна обработка. Не са малко случаите, в които, за да си направят перфектните извивки, изкривяват предметите около себе си.

От началото на юли месец се в HotArena се нагледахте на куп издънки. Сега ще ви припомним най-култовите, като към тях прибавим и най-новите.

Една от най-ярките излагации е тази на Тита. Певицата си пусна фото от сауна, на което изглежда страхотно. Но малко по-късно се появи оригиналният кадър, на който се вижда, че тя отглежда страхотен целулит по бедрата и лицето й хич не е тънко – неща, които ни е спестила на обработената снимка. Тита има и втора проява в рамките на последните два месеца – изпилява си носа и го прави тънък, докато на живо има гърбица и около ноздрите е доста по-широк.

фотошоп издънки сред звездите

Друг ярък пример за комплекси е Биляна Дол, която пък стигна до там, че от прекалено филтриране на фотосите си, си заличи колената.

Гери-Никол пък в старанието си да се втали, изкриви орнаментите на камина, позирайки пред нея.

Неин колега по специалността „некадърни умения с фотошопа“ се оказа и Благо Джизъса, който, за да си издуе големи мускули, успя да изкриви колона, палми и чадъри на три различни кадъра. Очевидно си му е навик да се прави на нацепена батка само с няколко клика. Всъщност Благой и годеницата му Златка Райкова ще бъдат титуляри, ако този текст представляваше класация. На няколко пъти станаха за смях, заради това, че блондинката се срамува от килограмите си и вталява с Фотошоп кълки и лице, докато е бременна, а той – че си прави изкуствени мускули и си издължава фигурата, понеже и той се е ошишкал.

Гаджето на Иван Динев – прословутата Пенелопе от „София ден и нощ“, която в момента се изявява като „инфлуенсър“, пък си направи чисто ново дупе – повдигнато и без забележки. На друг кадър, който не е обработен обаче, се видя, че задника й съвсем не е вирнат нагоре.

Фолкпевицата Мария все още е комплексирана от ниския си ръст и продължава да издължава фигурата си. Целта й е освен да стане по-висока, да бъде и по-слаба.

Голям куриоз бе и това, че Златка Димитрова всеки ден блъска яко във фитнеса, за да постигне мечтаната фигура и все не е доволна от постигнатото. На един от кадрите си по бански тя позира пред прозорци с метални решетки и ограда. Резултатът е, че е изкривила всички железни пръти по снимката, в старанието си да извае перфектни извивки по тялото си… с компютърната програма.

А Нора Недкова извън Инстаграм по-добре да не я виждате…

Имаме и нови попълнения, които са от днес – Фики Стораро също вае мускули като Благо Джизъса с фотопоп, в резултат на което си изкриви палеца.

Златка и Джизъса отново се разписаха от плажа.

От инстаграм страничката Therealsfw2 пък са направили също цяла компилация с най-големите фотошоп издънки, но с по-безизвестни представителки на т.нар. общност от„инфлуенсъри“. Тях, както по-горните примери, може да разгледате по-долу.

фотошоп издънки сред звездите фотошоп издънки сред звездите фотошоп издънки сред звездите фотошоп издънки сред звездите фотошоп издънки сред звездите

Хотарена

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*