Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Нагъл баща лъже, че синът му е тежко болен, с даренията живее охолно

Нагъл баща лъже, че синът му е тежко болен, с даренията живее охолно

/
/
/
714 Views

Нагъл баща, използвал парите от дарения за болния си син, бе арестуван в Горна Митрополия, научи e-vesti.com. В продължение на години Николай Антонов харчел на воля средства, които наивници давали, за да лекува той детето си. Хората се трогнали, след като видели репортаж по Би Ти Ви за момчето, изпаднало в беда. Вместо за лечение обаче, средствата отивали за луксозен живот на фамилията.

В началото на годината Николай Антонов сигнализира полицията и медиите, че уж са откраднати парите, събирани за тежко болното му дете. В началото на януари историята за откраднатите пари и лаптоп със схемата за лечение на 19-годишния Антонио възмути стотици българи. Много хора, пожелали анонимност, реагираха светкавично. Разказаха, че кутиите за дарения са се превърнали в бизнес за семейството, което дори афишира охолния си начин на живот и се фука с луксозни придобивки.

Нагъл баща лъже че синът му е тежко болен (2)

 

Николай Антонов събрал десетки хиляди левове за болния си син, които обаче харчил за луксозен живот

Полицията и прокуратурата започнаха разследване, което в сряда завърши с обиск на жилището на наглия татко и арест. От дома на Николай Антонов са иззети 141 кутии за дарения, изтеглени от търговските обекти в страната след като е разбрал, че го разследват. По данни на прокуратурата пари по дарителската сметка на сина му са постъпвали до юни 2017 г.

Предстои на Антов да бъдат повдигнати две обвинения – за злоупотреба с доверие и за измама. А от днес излежава друга ефективна присъда – за опит за измама в условия на рецидив.

Нагъл баща лъже че синът му е тежко болен (3) Нагъл баща лъже че синът му е тежко болен (3)

 

Лупа

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *