Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Милко Калайджиев във финансов колапс!

Милко Калайджиев във финансов колапс!

/
/
/
1108 Views

Милко Калайджиев я е закъсал с парите заради обучението на синовете си, научи e-vesti!

Фолк певецът Милко Калайджиев е банкрутирал, твърдят негови съжраждани от Свиленград. Именно поради тази причина чешитът приел да участва в „Като две капки вода“, за да може да закърпи положението.

Също така изявата му в риалити формата би помогнала да възроди популярността си и да има повече участия от обичайното към момента.

„Милко може да е открил куп звезди на попфолка, но неговата музикална кариера куца здравата. Затова пое този ангажимент, за да се разшуми около него и да има повече ангажименти за бъдеще“, коментират пред сайта hotnews.bg запознати.

Музикантът изнемогвал финансово, но давал всичко, за да могат синовете му да учат в чужбина. Така се получило обаче, че записал единия да учи в София – архитектура, а другия в Плевен за лекар.

Милко Калайджиев бързо се превърна в любимец не само на публиката, но и на журито в „Капките“.

Въпреки, че не получава високи оценки, те му се радват искрено и го хвалят непрекъснато. Дори и голямата уста Фънки се държи прилично с мустака на попфолка.

Ясно е, че той няма да може да победи в шоуто, тъй като Стефан Илчев и Мария Илиева, дори Тита, водят пред него. Но пък хонорарът, който е получил от Маги Халваджиян, му е предостатъчен и не се бори за колата.

Клюкибг

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *