Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Мегз пак засенчи всички! Пусна снимка от плажа, за която всички моделки и плеймейтки й завидяха! Вижте я!

Мегз пак засенчи всички! Пусна снимка от плажа, за която всички моделки и плеймейтки й завидяха! Вижте я!

/
/
/
931 Преглеждания

Топ дизайнерката МЕГЗ успя отново да събере цялото внимание в социалните мрежи върху себе си. Типично в нейн стил само с една инстаграм снимка Каканашева успя да предизвика лавина от критики и похвали, за които родните плеймейтки и модели могат само да мечтаят дори с чисто голи снимки.

Красавицата пусна първата си колекция обувки като позира с мокра коса и прозрачна плажна рокля на задната седалка на колата си след плаж. На снимката ясно се вижда силуета на едната гърда на МЕГЗ и ужасно изрязания бански. Кралицата на инстаграм сподели, че снимката е от много личен за нея момент и че е направена от любимия й човек. Коментарите под снимката са смесени – едни осъждат Каканашева за голотата, други ревностно я защитават и хвалят.

Злите езици коментират, че МЕГЗ нарочно е пуснала снимката, за да предизвика скандал, с който обувките й да бъдат навсякъде. Най-странното, обаче, е че редица родни звезди позират далеч по-голи и провокативни, но не предизвикват подобен социален отзвук.
мегз
Родни ПР експерти коментират, че отзвукът при МЕГЗ винаги е толкова голям, защото тя е идол и пример за подражание на младите и хората очакват от нея да е винаги перфектна в работна атмосфера. Затова всичко, което поднесе извън образа на идеалната бизнес дама предизвиква противоречие и несъмнено се превръща във фурор.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!