Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗВЕЗДИ / Мария копира Десислава

Мария копира Десислава

/
/
/
59 Views

Мария отлетя за гръцкия остров Корфу, където снима поредния си клип, точно на мястото, където го направи ДесиСлава преди 3 години, видя Hotnews.bg. Тя избра да отседне на гости на Ивайло Барбуков, който не е син на на предприемача Димитър Барбуков, въпреки публикациите в медиите.

Младежът, който е добър приятел с известни бръмчалки от близкото минало, менажира просторно имение на Корфу, което се отдава на богати клиенти. Преди години там снима своя клип ДесиСлава в компанията на гримьора Цецо Андреев. Сега е ред и на Мария, която не спря да се хвали в социалните мрежи с прекрасното имение и топлото посрещане от страна на Барбуков, който бе спряган за гадже на дъщерята на Цветелина Бориславова-Веселина.

Въпреки че температурата на гръцкия остров бе почти като в България вчера-около 16 градуса, пайнерката се пусна по къси гащи е лека риза, а по-късно се показа само по ефирен халат. Цецо Андреев, който явно води клиенти на Барбуков за имението, дори влезе в студеното море за кратко след края на снимките.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *