Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Марешки ще е новият Слави: Гответе се за „Шоуто на Веско“

Марешки ще е новият Слави: Гответе се за „Шоуто на Веско“

/
/
/
682 Views

Искам да призова новия генерален директор на БНТ да върне Валя Ахчиева в телевизията. Тя правеше такива разследвания, каквито ЦРУ и ФБР не са правили. Телевизията губи от такова разследващо предаване. Това заяви пред БНТ лидерът на „Воля“ Веселин Марешки, научи  e-vesti. Той не пропусна да поздрави новия генерален директор на телевизията-майка Емил Кошлуков и заяви, че се надява той да внесе положителни промени в облика и работата на БНТ.

„На мен телевизията ми е интересна, но ако аз успея да намеря добър екип, бих се захванал с всякакво предизвикателство“, отбеляза Марешки и намекна, че не би имал нищо против да се захване и с телевизионен бизнес.

Марешки заяви още, че при финансирането на партията му „ще дават пари всички, които са давали досега“: „Никой в България не си мисли, че бизнесът не е давал пари на партиите. Но досега то е ставало в куфарчета, в чантички, в торбички. Сега обаче много лесно ще може да се види кой колко дава и да се изсветляват тези дарения и да се види дали има лобизъм“.

„Аз никога не съм имал офшорки, нито инвестиции в чужбина. Истинските патриоти не изнасят капитали в чужбина. Единственото, което си позволявам е, да пътувам в чужбина и видяното да инвестирам в България като знания. Аз затова си позволявам да бъда толкова на светло. Много хора имат повече финансови възможности от мен, но не си позволяват да покажат капиталите си на светло“, посочи още лидерът на „Воля“.

Марешки заяви, че е готов да има свой телевизионен проект ида запълни „нишата“, която остава след приключването на шоуто на Слави Трифонов: „Струва ми се, че времето от 22,30 до 23,30 ч. е идеално за това. Само още не съм решил как ще го кръстя – „Шоуто на Веско“ или „Шоуто на Марешки“. За шарж стават всички, дори инициаторите на референдума“.

Бизнесменът-политик заяви, че зам.-председателското място на Народното събрание е стимул да върви към следващото кариерно политическо ниво. „Карам си по моя път, инвестирам в България и това е истинският патриотизъм. Едни и същи имена се въртят за няколко места в България. Едни и същи хора правят скъпоплатен пиар и атаки за определен човек и го лансират за даден пост“, заяви Марешки.

ПИК

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *