Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Мамят хора с лечение на щитовидната жлеза от името на Шинова: Актрисата не може да се защити

Мамят хора с лечение на щитовидната жлеза от името на Шинова: Актрисата не може да се защити

/
/
/
411 Преглеждания

Ернестина Шинова е много притеснена, защото използват името й за измама.

„Мамят хората от мое име!“, така избухна голямата актриса Ернестина Шинова по повод нова клюка по неин адрес, научи e-vesti.com.

Този път обаче слухът е повече от зловреден – истинска подигравка със здравето на хората, призна звездата от „Откраднат живот“.

Според мним сайт за лечение Ерна успяла да изцери проблем с щитовидната си жлеза с лапи от нишадър. На кошмара с нейно участие Шинова попаднала съвсем случайно и й прикипяло. Защото това не се случва за първи път, но в случая било замесено здравето й, разкри актрисата, писа „България Днес“.

„Много пъти името ми е било използвано за реклами и промоции на продукти, които никога не съм използвала и не познавам. Обикновено не обръщам внимание, защото знам, че това са кухи сайтове, които дори и да осъдя, няма да променя нищо. Но когато става дума за лекарства и терапии, свързани със здравето на хората, няма как да реагирам“, възмутена е Шинова.

Според разказа, който уж признала пред лечителски сайт, съпругата на Андрей Слабаков се изцерила от сериозен проблем с щитовидната жлеза, като спала 20 денонощия с компрес от пелин и нишадър. Използвала и лапа от мед, и семена от копър.

„Никога не съм давала интервю или каквито и да било съвети за това и в този сайт. Всичко, свързано с мен и публикувано от тях, е абсолютна лъжа“, гневи се Ерна.

Хотарена

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!