Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Майката на МЕГЗ стана кулинарна звезда, показа се като отлична домакиня

Майката на МЕГЗ стана кулинарна звезда, показа се като отлична домакиня

/
/
/
729 Views

Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от дъщеря си тези дни, научи e-vesti.com.

Г-жа Каканашева се показа като отлична домакиня. Вече няколко месеца тя много активно публикува кулинарните си творения в известна кулинарна Фейсбук група.

Общността има близо 300 хиляди последователи и се казва „Домашни вкусотии“ и е собственост на известната кулинарна блогърка Теодора Титова.

Магдалена Каканашева успяла много бързо да натрупа популярност в групата. Не само заради известната си фамилия, а и защото точно като МЕГЗ тя имала талант да пише. Каканашева – старша веднага получила и специален дан „Разказвач на визуални истории”.

Това е специален приз, които потребителите получават с нарастване на популярността им в групата. Г-жа Каканашева много бързо станала един от най- популярните членове я интернет общността. Като някои от постовете ѝ събират над 4 000 лайка, което е рекордно за публикуващите в групата. А под публикациите ѝ има стотици похвали и коментари на кулинарна тематика.

Злите езици шушукат, че нищо чудно МЕГЗ да подкрепи майка си и да използва връзките си в телевизията и да я уреди в някое кулинарно предаване.

хотарена

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *