Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗДРАВЕ / Маха напуканите пети за дни! Грубата кожа става мека и нежна!

Маха напуканите пети за дни! Грубата кожа става мека и нежна!

/
/
/
900 Преглеждания

Напукани пети през лятото Решете проблема с това средство!

Напукани пети през летния сезон, когато често носим отворени обувки, би създало неудобство в много жени. Ето защо сме се погрижили да ви информираме как по лесен и безопасен начин да премахнете този проблем.

Темите за красота са едни от най-търсените в интернет. Всъщност има стотици и хиляди блогове и страници, посветени само на тази тематика. Така всеки ще има възможност да се информира и разкрасява от глава до пети.
Трябва да признаем, че красивия вид е нещо, което не е лесно да се постигне. За да сме във форма, трябва постоянно да се поддържаме и полагаме усилия. Следователно трябва да отдаваме значение и вниамние на нашата физика непрекъснато.

Неизменна част от нашия красив външен вид са краката и особено петите. Както знаем, понякога може да имаме предизвикателства с петите. Сред тях можем да споменем напуканите пети.

Това е огромен проблем, пред когото много хора се изправят ежедневно. И мъже, и жени могат да попаднат в такава ситуация. Въпреки това, жените са най-засегнати от този проблем. Особено, защото те са тези, които най-често носят отворени обувки.

Например, много от тях обичат да обуват тези супер високи токчета, които са доста модерни и наложени на пазара. Естествено, никой не би искал да си ги обуе, ако петите му са напукани. Това, освен, че е грозно и неприятно за гледане, е свързано и с дискомфорт. В резултат на това някои хора могат дори да се депресират.

За да се справят с този проблем някои хора отиват на педикюр в салон за красота или на СПА. Така те подлагат краката си на различни лечения и процедури, за да се справят с този проблем. Тези методи са много ефективни, понеже се справят изцяло с проблема. Въпреки това не са от най-подходящите, поради ред причини.

Първо, трябва да кажем, че тези процедури са скъпи, така че доста хора не могат да си ги позволят. От друга страна изискват доста време. Поради тази причина често се отхвърлят като вариант. Ако тези причини са и вашите, няма да съжалявате, че четете тази статия.

Днес искаме да ви споделим за един лесен метод, който се справя с напукани пети. Това е домашно средство, което може сами да си приготвите. Най-хубавото от всичко е, че не ви трябват много пари за приготвянето му и резултатите са чудесни. Също така това няма да застраши здравето ви, защото съставките не са токсични.
Справете се с напуканите пети
Напуканите пети може да се излекуват много лесно. Всъщност, тази домашна рецепта се състои само от 3 стъпки.

Първа стъпка: Процедура в гореща вода
Сипете топла вода в съд, достатъчно дълбок за краката ви. Добавете 2 супени лъжици хлебна сода и 2 супени лъжици сол. След като разбъркате всичко добре, ще потопите краката си за 15 минути. След като мине това време, разтъркайте краката си с пемза. Накрая подсушете краката си с мека кърпа.

Втора стъпка: Масаж
В съд смесете 2 супени лъжици олио и една супена лъжица захар. Масажирайте краката си с тази смес за 5 минути. Накрая изплакнете обилно.

Трета стъпка: Овлажняващ крем
В друг съд ще сипете 2 лъжици олио и малко парче свещ. Разтопете съставките на водна баня. След което изчакайте сместа да изстине и я приложете върху краката си. Накрая си обуйте дебели чорапи преди лягане.
С този семпъл начин може лесно да се справите с напуканите пети. Ако имате такъв проблем, не се бавете, но изпробвайте нашия съвет.

girl.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!