Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / ЛЮБОВТА ПОЧУКА НА ВРАТАТА МУ: Калин Врачански е на седмото небе – звездата от „Господин Х и морето“ откри жената на живота си, но ще има ли сватба?

ЛЮБОВТА ПОЧУКА НА ВРАТАТА МУ: Калин Врачански е на седмото небе – звездата от „Господин Х и морето“ откри жената на живота си, но ще има ли сватба?

/
/
/
341 Преглеждания

В новия сериал „Господин Х и морето“ Калин Врачански попада в комични любовни ситуации с четири различни жени. В реалния живот обаче секссимволът на родното кино вече се е кротнал в сърцето на една жена, която на този етип държи далеч от светската суета, научи e-vesti.

Откакто приключи бурната му връзка с актрисата Силвия Петкова, любовният живот на Врачански е забулен в мистерия. Преди време клюката го забърка в афера с току що разведената Мариана Векилска, но нито тя, нито той потвърдиха това. И да е имало нещо помежду им, очевидно е било мимолетно, след като тв водещата напуска страната и се установи в Брюксел.

С днешна дата Калин Врачански признава, че е влюбен и има жена до себе си. „Наистина в момента съм влюбен. Ще кажа само, че тя е страхотна. И се радвам, че е попаднала на такъв мъж като героя ми. С нея су чувствам добре, кара ме да се усмихва“, споделя актьорът.

Откакто е с настоящата си приятелка, Врачански е обърнал гръб на всички стари и неангажиращи бройки. В плейбойските му години не си е поставял спирачки и е опитвал от всичко, и по много. Сега обаче е като кон с капаци за жените около себи си. „Когато е сам човек, нормално е да опитва. Когато съм влюбен обаче и имам всичко необходимо, защо ми е да търся друга?!“, казва синеокият Калин.

Дамата на сърцето му обаче отсега да знае, че ако връзката й с Врачански се задълбочи, няма да се види в бяла рокля. Понеже актьорът е твърдо против брака. На принципа е, че двама души могат да живеят прекрасно и без подписа в общината. „Може някои да ме съдят, но смятам, че подписът по-скоро само може да развали една връзка“, обяснява Калин.

Вталил се е със 7 килограма. Но не от любов, а заради ролята си в „Господин Х и морето“. Когато правели пробите, решил, че трябва да е малко по-втален и започнал усилено да тренира. Заради професията му непрекъснато му се налага да качва или да сваля килограми. За „Като две капки вода“, например, се освободил от повече от 10 кг. А за ролята си във „Франкенщайн“ пък качил толкова. „Тогава носех навсякъде със себе си кутии домашно приготвена храна,защото трябваше да ям по пет пъти на ден“, спомня си Врачански.

ПИК

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!