Лора Крумова се завръща

Лора Крумова се завръща, ето какво е намислила

Лора Крумова се завръща отново на екран!

Лора Крумова прекратява майчинството, научи  e-vesti.

Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг отпуск по майчинство. Тв водещата се връща на работа наесен – само година след като роди второто си дете, говори се в Нова тв. Заместницата й в предаването „Събуди се“ обаче не може да се похвали с подобна сигурност, защото най-вероятно ще се наложи да мине на друга позиция, пише „Уикенд“.

Още откакто титулярната водеща на „Събуди се“ слезе от екран заради раждането на своята дъщеричка Мина, се носят слухове, че може да й се наложи да си търси друга телевизия след края на майчинството. Това стана през месец май миналата година, а детето дойде на бял свят през месец септември.

Лора все още се води титуляр като водеща на „Събуди се“. В момента на нейното място като заместничка е Мартина Ганчева. „По закон заместницата е длъжна да се оттегли в деня, в който титулярката се върне на работа. Но най-вероятно ще й намерят друга позиция в телевизията“, смятат хора от екипа на предаването.

Говори се, че водещата щяла да се върне на работа почти веднага след като момиченцето й навърши годинка. Така стана и след първото й майчинство. През септември 2103-та година Лора роди сина си Явор, а година и три месеца по-късно вече беше на екран. Разликата в сравнение с положението й сега е, че не смята да сменя телевизиите. Миналия път се прехвърли от Би Ти Ви в Нова тв.

Според слуховете, месеци преди връщането си на работа Лора е минала на много строга диета с надежда да се преведе във възможно най-добър вид за завръщането си на екран след раждането на второто си дете. Крумова започнала да се ограничава с храната и дори вече успяла да свали няколко ненужни килограма, предават от hotarena.net.

razkritia.com

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*