Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Лора Караджова направи куп скандални признания за Михаела Филева и Кулагин

Лора Караджова направи куп скандални признания за Михаела Филева и Кулагин

/
/
/
598 Преглеждания

Лора Караджова е една от първите R&B певици у нас. Тя прекрачи прага на „ВИП брадър 2018” под номер дванадесети, а стигна до финалната права, напускайки Къщата само на крачка от големия финал. За разлика от повечето звездни участници обаче, които залагат на какви ли не стратегии, за да победят, за Лора победата не беше крайна цел.

„Аз съм умерено луда глава, но тази лудост със сигурност не е опасна”, каза тя пред в. „ШОУ“. А от откровения ни разговор с нея сега разбираме и защо тази лудост не е от опасните.

– Лора, оправда ли се нагласата, с която влезе във „ВИП брадър”?
– Не предполагах какво точно ще се случи в Къщата. И друг път са ме канили да участвам, обаче аз винаги съм изпитвала някакъв зверски страх от този формат. Преди години участвах в нещо подобно и помня как една седмица плачех и постоянно исках да си ходя. И сега го имаше този страх. И май дните, преди да вляза в Къщата, ми бяха по-гадни, отколкото самият престой в нея – защото постоянно мислех и премислях. Но се оказа, че всъщност не беше толкова неприятно. Вътре срещнах готини хора, беше спокойно, с изключение, разбира се, на човека Кулагин (усмихва се), който единствен напрягаше атмосферата. Това, което очаквах, беше съвсем различно и в много по-негативен план.

– А страхът от какво е? От твоите собствени реакции или от реакциите на другите към теб?
– Страх от това, че съм затворена и че не мога да виждам близките си. Тази мисъл е много унищожителна. Имах страх и от някакво рисково свое поведение, с което бих могла да се изложа по някакъв начин. В крайна сметка в един момент човек вътре наистина забравя за камерите и започва да се държи така, както го прави и в реалния си живот. И колкото и добре да се държиш, винаги има моменти, които по един или друг начин не правят добро впечатление. Всички знаем силата на монтажите. А аз исках да дам най-доброто от себе си и хората да видят какъв човек съм. Мисля, че горе-долу се получи добре (усмихва се).

– Преди да влезеш в риалити формата, си дала едно обещание на баща си Данчо Караджов, което се оказва определящо и за поведението ти в Къщата…

– Така е, да. Говорих с баща ми, че трябва да се държа добре, да съм спокойна. Стараех се да не го разочаровам. И когато излязох, той ме посрещна с широка усмивка и прегръдка. Каза, че е много доволен от мен. Успях да защитя името на фамилията си, което за мен бе най-важно. Мнението на родителите ми винаги е било определящо за мен и в никакъв случай не исках да рискувам с поведение, което да ги накара да се срамуват от мен. Напротив – исках да се гордеят, както е и сега.

– Предполагам, че баща ти също е получавал покана да участва, но може би не би се съгласил? Или?
– По принцип, когато поканиха мен, поканиха и него, искаха да влезем заедно, само че той отказа. След като излязох от формата обаче, баща ми ми каза, че би живял много спокойно в Къщата. От думите му ми стана ясно, че може би някой ден има шанс да стане част от този формат, но като цяло не мисля, че ще се чувства добре в него. Лично аз не бих го посъветвала, най-вече заради игрите, свързани с физическата издръжливост.

– Мнозина те определиха като твърде пасивна в играта. Да не би това да е заради същото това обещание към баща ти?
– Всъщност аз не се държах по никакъв специален начин, а така, както и в ежедневието си. Аз съм много тиха и спокойна. Мразя да влизам в някакви конфликти, да се карам с хората, да ги обиждам. Скандали не мога да правя. Ако има нещо, което не ми харесва, го обсъждам със съответния човек, без да се карам с него. Не мога да си представя обратното – не съм такъв човек. Затова и видя как реагирах в Къщата на ситуацията, в която се сдърпахме с Божана. Тя реагира много странно, не знам защо. Явно не й харесва тази черта от моя характер. Изведнъж ме нападна и ми дойде малко като гръм от ясно небе.

– Кое те шокира най-много от престоя ти в Къщата?
– Когато Кулагин развали тортата на дъщеря ми. И то не заради самата торта, колкото заради факта, че не можех да повярвам как може да съществува такава лошотия. Това ме срази. Той много добре знаеше за какво става въпрос и развали буквата умишлено. После направихме нова торта, но не е в това въпроса. Шокира ме лошотията в него. Аз даже не исках да става достояние, че детето ми има рожден ден. Направихме тортата, за да я зарадвам – тъй като трябваше да изляза на следващия ден за участие. Стана ми гадно, че името на детето ми се споменаваше няколко пъти в тази, едва ли не, прокълната атмосфера в Къщата.

– Дъщеричката ти е все още много малка, но гледала ли те е редовно?
– Да, но нищо лошо не е видяла. Всичко е било наред. Знаела е, че майка й е на работа и нещата са били нормални.

– Много се изненада, когато видя, че прагът на Къщата в мисията с близките хора прекрачва не баща ти, а твоя приятел…
– Да, защото толкова бях сигурна, че баща ми ще влезе, че няма накъде. И изведнъж, когато видях моя приятел, изумях. Не исках по никакъв начин да го ангажирам с този формат и моето участие в него. Не знам как са го убедили и е решил да влезе, но изненадата беше уникална за мен. Разбрах колко много ме обича! Това бе най-щастливият ми миг в Къщата. Даже сега, когато се сетя за този момент, не мога да спра да се усмихвам.

– Вие сте заедно сравнително отскоро? А как го приема малката Алиса? Знаеш, че при децата няма скрито покрито – или те харесва, или не!
– Да, заедно сме от няколко месеца. Когато хората се намерят, се усещат бързо и се надявам това да продължи дълго време. А за Алиса си права и всъщност, който и да тръгне да ме прегръща – не само моят приятел, тя изпитва люта ревност (смее се). Но двамата вече се познават добре. Играят си заедно. Всичко е наред. Съзнавам, че това не е много лесно за един мъж. Притеснявала съм се от това как ще ме възприеме един мъж, когато вече съм с дете, но той го приема нормално, за което съм много благодарна.

– Може би точно влизането му в Къщата те накара да се отпуснеш – последният ден показа, че си малко по-весела от обикновено – нещо, което много подразни Папи Ханс?!
– Да, просто бях весела, нормално е, след като е имало толкова емоционални моменти. И просто не мога да го разбера него, много неприятно ме изненада реакцията му. Уж през цялото време бяхме много близки с Папи, но накрая в него явно се отключи някакъв страх от конкуренция. Не можах да разбера какво му се случва. Когато излязох, даже гледах едно видео, в което аз и Петко си говорим и аз му запявам нещо. Папи се подразни и на това. В същото време той е човекът, който не спря да вие през цялото време?! Аз никога не му направих никаква забележка, даже му се радвах. Също така му беше много смешна реакцията и при онази прословута мисия с тоалетната, в която Мира и Божана трябваше да познават отговори. Папи просто прекали! Ок, кажи го веднъж, два пъти, обиди се за малко, ако щеш, но пет дена да си като попарен и то последните дни, не е нормално. Все едно през цялото време е правил някакъв добър имидж и хоп, накрая той се е развалил. Беше толкова смешно.

– Допадна ли ти фактът, че Наско Колев стана победител?
– Бях ок той да спечели. С него бяхме също близки във формата. Възпитано момче е. Талантлив, работлив. Джентълмен. Не съм видяла лошо от него, но и не съм мислела конкретно кой бих искала да спечели. По-скоро се надявах това да е Петко, с когото станахме много близки в шоуто, освен това мисля, че е достоен за първото място.

– В едно от директните включвания в Къщата след полунощ в разговор с Петко, Наско, Папи и Божана, ти спомена, че Михаела Филева е заела мястото ти на едно турне. Наско и Папи също споделиха не особено позитивни коментари по неин адрес. Това видео обаче бързо бе свалено от мрежата!
– Да, ставаше въпрос за турне отпреди години, в чиято реклама имах уговорка да участвам – както досега. Когато отидох да снимам обаче, тя вече беше дадена на нея. Според мен нейните продуценти имат пръст в това. Рекламата беше с „Ъпсурт”, а по принцип аз съм певицата, която пее с тях. Но какво да ти кажа – доколкото знам, Михаела Филева не е в много гладки отношения с никого, не само с мен. Просто е такъв странен човек. Но и не ме интересува какъв точно човек е. Явно е свръх амбициозна и я обижда, когато  нещо е преди нея.

– Какво следва за теб оттук нататък?
– Връщам се към нормалния си начин на живот. Правя музика. Сега завършвам и последната си песен, на която ще направя и клип. Зимата ми предстои да запиша още една песен.

Интервю на Анелия ПОПОВА, в. „ШОУ“

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!