Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Лили на Дългия прави гаф след гаф

Лили на Дългия прави гаф след гаф

/
/
/
543 Views

Едрогърдата Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави” не си знае песните, забелязаха зрители на предаването. Тъмнокосата изпълнителка от „Ку-ку бенд” има сериозни затруднения с текстовете на всеки език, различен от български. За хората, които поназнайват английски например, е ясно, че Лили няма хал-хабер от това, което се опитва да пее на езика на Шекспир. Звуците, които изговаря, обикновено нямат нищо общо с реалните текстове на песните.

Същото е и с другите езици, които ѝ се налага да използва. Певицата изговаря всички думи по слух, като ги заваля, очевидно без да се интересува дали бърка някъде, а още по-малко – какво е значението на това, което пее. „Едно време поне им пишеха чуждите текстове с български букви, за да ги научат. Сега и това не правят”, възмущават се зрители.

Според тях небрежността на Лили към текстовете, които пее, издава пълна липса на професионализъм. При това положение не е учудващо, че изпълнителката получава пренебрежимо малко шансове да пее соло в предаването за сметка на колежката си Невена Цонева, пише „Уикенд“.
Източник: gzona.eu

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!