Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Лили Иванова гушва огромна сума за Нова година

Лили Иванова гушва огромна сума за Нова година

/
/
/
554 Views

Естрадната ни прима Лили Иванова отново ще пее пред 12 000 души в София, научи e-vesti.com.

Лили Иванова ще приключи годината, в която навърши 80 лета, като истинска милионерка – пише в. „Уикенд“. Само през декември естрадната прима се очаква да спечели над 1 милион лева от трите свои концерта в НДК – отбелязва изданието.

В началото на 2019-а любимката на няколко поколения българи обяви две дати за изяви в зала 1 на НДК – 8 и 9 декември, като местата много бързо се разпродаваха, а най-скъпите билети от по 180 лева бяха изкупени за дни. Поради големия интерес към концертите в началото на тази седмица Лили Иванова обяви трета дата – на 10 декември. Миналата година примата на българската естрада също напълни НДК в три последователни дни през октомври, пеейки пред над 12 000 души. Сега музикалната легенда се готви ударно да повтори своя музикален триптих, който ще й донесе чиста печалба от 1 милион лева.

Цената на билетите за изявите й в столицата варират от 50 до 180 лева, като в последния момент се очаква да бъдат пуснати и ВИП места на цена от 250 лева. При средна цена на билета 115 лева това означава, че приходите само от един концерт с 4000 зрители е 460 000 лева. Така от трите концерта печалбата е 1 380 000 – показва простата сметка на изданието.

За последно поп примата пя в София през юни.

razkritia.com

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *