Home » НОВИНИ » НОВИНИ » Ламбо получил инсулт: Актьорът по спешност в болница, оперира го лично мъжът на вицепрезидента
Ламбо получил инсулт

Ламбо получил инсулт: Актьорът по спешност в болница, оперира го лично мъжът на вицепрезидента

Стефан Данаилов вероятно е получил инсулт, в резултат на който е загубил за кратко съзнание, строполил се е на земята и е счупил едната става, научи e-vesti.

Днес преди обед известният актьор бе приет в бургаската болница „Бургасмед”. Той е бил отведен от къщата си Приморско с линейка, след като състоянието му рязко се е влошило.

„Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки.“ Това написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова малко преди обяд днес.

По информация на Lupa.bg обаче още снощи Ламбо се почувствал зле, а днес сутринта състоянието му рязко се влошило, той имал и сърдечни проблеми и вдигнал високо кръвно.

Ламбо получил инсулт

76-годишният Стефан Данаилов има скромна вила в Приморско, където е паднал и си е счупил тазобедрената става на левия крак. Всяко лято той прекарва времето си в къщата с голяма тераса.

По информация инцидентът е станал снощи. Ламбо обаче не е искал да отиде на лекар, смятал, че нещата са по-леки, но болките в крака се усилили и неговият шофьор извикал линейка. Актьорът се чувствал и леко замаян.

Все още не е взето решение дали ще го оперират в Бургас, или ще го транспортират до София, като вероятно премиерът Бойко Борисов ще разпореди да бъде изпратен правителствен самолет.

През пролетта на тази година Данаилов ударно се завърна на сцената със спектакъла „Актрисата“, който бе поставен в Народния театър. От май досега Ламбо обикаля по турнета заедно със своите сценични партньори от постановката Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и др.

В момента няма представления с пиесата „Актрисата“, но лечението ще изиска много време, упоритост и рехабилитация.

Лупа

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*