Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Кулагин се оля: С обувки за 400 лв. ходя само на фитнес! (виж тук)

Кулагин се оля: С обувки за 400 лв. ходя само на фитнес! (виж тук)

/
/
/
635 Преглеждания

Валентин Кулагин не спира да се хвали колко е богат и какви марки носи на гърба си!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин отново е във вихъра си. Преди часове той публикува пост в мрежата, в който показа на „целокупния български народ“ прескъпите си чепици. Това не е първата му подобна хвалба, няма и да е последната.

Предаваме думите му без редакторска намеса, а коментарите оставяме на вас. Наслаждавайте се:

„Само един от 40-те чифта обувки, които носих в къщата. Пределно ясно е, че тези мишки, с които бях вътре никога няма да имат гардероба ми. В който присъстват лимитед едишън пийсес и рънауей шитс.

Нито бекграунда ми, нито лайф експириънса, който аз имам. Нямам намерение да се доказвам или оправдавам, НО чак снощи имах възможността да гледам НЯКОЛКО епизода, в които скъсляците коментират дрехите, обувките и палтата ми.

Ровят из тях по най-циничния възможен начин и показват единствено какви селяци са, които никога не са имали, няма и да имат.

Нека се види колко злобни, завистливи и невежи бяха моите съквартиранти. Аз нито веднъж не им направих забележка, въпреки че ВСИЧКИ носеха ментета и бяха облечени за 2 и 50. Нямаха шампоани за коса и се пръскаха с парфюми от 60 лв.

Същите са и баталите в къщата сега. Аз с пачоти и обувки от 400 лв. ходя САМО на фитнес. Не казвам, че е лошо да нямаш. Лошо е да плюеш тези, които имат повече от теб. И имат, защото са си го изработили САМИ“, похвали се в типичния си стил Валентин Кулагин.

Източник: www.kliuki.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!