Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Кръщелникът на попфолк певицата Ивана я задмина по фенове

Кръщелникът на попфолк певицата Ивана я задмина по фенове

/
/
/
302 Преглеждания

Кръщелникът на попфолк иконата Ивана я задмина по слава. Хип-хоп парчето, което 8-годишният възпитаник на Музикалното училище в Пловдив Иван Радойнов пусна преди 2 месеца, вече има над 1,8 млн. гледания в Youtube, научи e-vesti.com. За сравнение, последното видео на певицата на народа – „Кажи едно „Обичам те“, е видяно от 1,2 млн. фенове в канала за споделяне на музика.

„Прекрасно е, когато децата ни постигат успехи, по-големи от нашите“, призна Ивана пред „Марица“. По думите й, когато го вземе със себе си на участие, Ванката винаги събира повече овации от нея. А тя му се радва, защото го обича като свое дете. „За мен винаги е било ясно, че е голям талант“, казва изпълнителката за кръщелника си, който е син на бузукарката Стояна.

Във видеото, освен самата Ивана, участват връстници на Ванката от танцова школа “Ера” с ръководител Кремена Шопова. Специално за “Искам да съм голям” те подготвят оригинална хореография, в която Ванката се вписва брилянтно. Едни от най-забавните моменти за всички участници са снимките в боулинг залата “Ескалибур” и на картинг пистата “Лаута”.

Песента е по музика на Невена Пейкова и Преслав Бориславов. Текстът е написан от Мариета Ангелова. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Николай Скерлев.

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!