Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Красавица отиде на почивка в Гърция и си поръча пиле! Броени часове по-късно- почина мъчително! Вижте от какво

Красавица отиде на почивка в Гърция и си поръча пиле! Броени часове по-късно- почина мъчително! Вижте от какво

/
/
/
946 Преглеждания

Здрава и добре изглеждаща майка почина, докато почиваше на о-в Корфу в Гърция със семейството си и яде сурово пиле. Натали Раунсли, на 37 години, била на почивка със съпруга си Стюарт и двамата им синове, когато била поразена от хранително отравяне, пише „Дейли Мейл“. Пред съд в Лондон стана ясно, че Натали се влошила бързо само 36 часа след консумирането на пилето в хотелски ресторант. Здравата жена, тренираща триатлон умира, след като кръвни съсиреци се образували по цялото й тяло и блокирали съдовете. Съпругът й Стюарт Раунсли каза, че Натали е кървяла от всеки отвор в болничното легло в Корфу.

Опечаленият мъж споделя: „Хотелът имаше два или три ресторанта. Беше бюфет, ние всички бяхме заедно. Момчетата ядоха същото като мен – паста, хляб и колбаси. Натали си взе напълно различна вечеря, състояща се от пиле, салата, скариди и зеленчуци. Вече бяхме на масата, когато Натали се върна с храната си. Тя започна да яде и, докато разрязваше пилето, от него изтече ярко червена кръв. Казах й, че е сурово. Тя стана и взе друго парче и се върна и го изяде. Жена ми хапна само няколко хапки от първото парче пиле“. Съпругът на Натали казва, че жена му се е оплакала, че вечерта не се чувства добре, но не е казала нищо конкретно за това дали се чувства болна.

Той се събудил в 3 часа, когато Натали започна да повръща в банята на хотела. Докторът пристигнал около 7 часа. След като дал диагноза гастроентерит, той казал на мъжа й, че той и децата трябва да бъдат отделно от нея. Стюарт завел синовете на закуска, а после ги завел на плуване. В 11 часа се върнал да провери Натали, която все още се чувствала много зле го и помолила да я заведе на лекар, за да получи повече помощ. Жената била приета в болница в Корфу, където по-късно починала.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

1 Коментари

Вашият коментар

error: Content is protected !!