Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Коронавируса скара родни актриси

Коронавируса скара родни актриси

/
/
/
458 Views

Китайския коронавирус скара арт гилдията. Родни актриси се изпокараха, след като стана ясно, че вратите на театрите остават затворени заради заразата, научи HotArena.

Теодора Духовникова и Александра Василева си отправиха упреци в социалните мрежи. И двете играят в Народния театър, а неотдавна влязоха и в конфликт относно това, трябва ли да се затворят театрите заради заразата.

„Не театрите трябва да се забранят, а телевизиите“, изригна Василева по повод ограниченията заради заразата.

„Алекс, моля те. Просто е несериозно да се държим като „актьорчета“, които и без това играем всяка вечер, дори и с температура (знаеш) и врякаме, че ако не изиграем и това представление, народът ще погине в културен мрак, лишен от божественото ни присъствие на сцената. Айде малко по-сериозно“, коментира Духовникова, пише „България днес“.

Тя приложи в социалните мрежи и становището на главния вирусолог в Берлинската университетска болница, според който през есента положението ще стане критично.

Като форма на протест, снощи от театър „Възраждане” изиграха пред празен салон пиесата „Вуйчо Ваньо н” на Чехов. Публика все пак имаше, но в социалните мрежи, където постановката бе излъчена на живо и събра над 3500 зрители от цял свят.

Варненският театър също пое инициативата и обеща до края на месеца да изпълни две представления на живо пред публиката в социалните мрежи. А собствениците на киносалони у нас искат отмяна на заповедта на министър Банов. Те признаха, че само три салона в страната са затворени, а останалите работят, защото забраната на министъра е неясна.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *