Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Корнелия Нинова не говори на майка си, вижте как постъпва с тази, която я е родила

Корнелия Нинова не говори на майка си, вижте как постъпва с тази, която я е родила

/
/
/
922 Преглеждания

Корнелия Нинова не обелвала дума на собствената си майка, разкриват запознати социалисти. Лидерката на БСП се държала като камък с родителката си от години и проявявала повече загриженост и топлина към майката на мъжа си и нейна свекърва Дафина, научи e-vesti.

Последният случай, който потвърди хладните отношения на Червената лейди с майка й Маргарита, се случи пред очите на множеството социалисти, събрали се в центъра на столицата по случай митинга на БСП за 1 май. Пенсионерката Маргарита пристигна на мероприятието с организиран транспорт от родната Мизия, като за компания бе взела своя дружка на същата възраст. По променения й външен вид си пролича, че напоследък е поотслабнала, вероятно заради дрязгите с щерка й. Майката на Нинова успя да си пробие път през навалицата и да стигне до дъщеря си, която обаче през цялото време стоя обърната с гръб към нея. Мъжът на Корнелия – Митко, който придружаваше жена си на шествието, също не продума на тъща си и се бе позиционирал на няколко метра разстояние от нея, правейки се, че не я познава. След финала на мероприятието Маргарита бе принудена да си тръгне пеш, докато дъщеря й бе съпроводена от охраната и персоналния си шофьор до колата, в която се качи сама.

Корнелия Нинова не говори на майка си

Припомняме, че за скорошните великденски празници Нинова по традиция се прибра в родния край, но за пореден предпочете да седне край софрата и да нощува в дома на свекърва си. Комшии на Маргарита от Мизия разказват, че това се повтаряло години наред и бесепарката никак не мелела брашно с майка си. Че отношенията им са обтегнати се видя и през март, когато пенсионерката реши да стане официален член на партията на щерка си. Кандидатурата й беше одобрена от местната структура на партията, но за връчването на книжката й на тържествената конференция в Мизия дъщеря й отново не се появи. В същото време с особен ентусиазъм Корнелия връчи тази на сочения за неин фаворит автомобилен състезател Крум Дончев. За капак стопанката на „Позитано“ 20 не подемала инициативата да подпомогне финансово възрастната си майка, като направи ремонт на къщата, в която тя живее. Докато тази на свекърва й изпъква с изящна дървена ограда с вградени камъни, телените заграждения на бащината й са се срутили, мазилката на имота е напукана като юфка, а ламарините, придържащи покрива, висят и застрашават живота на всеки преминаващ.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!