Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Кланът Халваджиян превзема стола на Слави Трифонов, усилено преговаря с медията

Кланът Халваджиян превзема стола на Слави Трифонов, усилено преговаря с медията

/
/
/
849 Views

Братята Джуди и Маги Халваджиян преговарят с Би Ти Ви за възможността да правят предаване на мястото на Шоуто на Слави e-vesti.com.  Това разкри ексклузивно пред ПИК продуцентът Джуди Халваджиян.

На въпроса на ПИК дали те ще сменят Слави Трифонов в националния ефир, той обясни, че не може да коментира нищо друго, тъй като в момента вървят преговори с медията.

Продуцентът заяви още, че на този етап „Господари на ефира“ няма да се върнат в телевизията, а ще бъдат в интернет. Това е причината новото име на предаването да е „Господари на уеба“.

Джуди Халваджиян е категоричен, че засега няма шанс да работят в Нова телевизия.

Припомняме, че в края на месец май, след продължителни преговори с телевизиите, стана ясно, че предаването „Господари на ефира“ спира окончателно своето излъчване в ефира и ще бъде само в интернет. Именно там ще е новото поприще на Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Първият епизод на „Господарите“ беше качен преди месец, а редовните снимки на предаването ще започнат от есента. Твърде вероятно е освен в интернет Джуди и Маги Халваджиян да се появят и в национален ефир, този път в Би Ти Ви.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *