Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Карадайъ пропя чалга, грабна микрофона за дует с Орхан Мурад и Есил Дюран

Карадайъ пропя чалга, грабна микрофона за дует с Орхан Мурад и Есил Дюран

/
/
/
852 Views

Скандалът с къщите за гости, построени с европейски пари, собственост на роднините на Мустафа Карадайъ в родното му село Борино, очевидно не влияе на доброто му настроение. Лидерът на ДПС се забавлява открито пред електората на партията, научи e-vesti.

Преди броени дни иначе тихият и предпазлив Карадайъ хвърли всички задръжки и се качи на сцената, за да попее в един глас с любимите си изпълнители – фолкзвездите Орхан Мурад и Есил Дюран. Шоуто се разигра по време на предизборен концерт на ДПС във Велико Търново. Появата на председателя на ДПС на сцената предизвика фурор сред събралата се публика. Оказа се, че той е запознат в детайли с творчеството на Орхан и Есил, а освен това има и нелоши гласови възможности, които за пръв път си позволявал да разкрие пред толкова многолюдна аудитория.

Двамата певци са не само любимци на Карадайъ, а и на самия Ахмед Доган. Наскоро почетният председател на ДПС дори направи изключителен жест към незрящия Орхан Мурад, като му подари специално устройство, закупено за 10 хиляди лева от чужбина, с което той успя да прогледне. Въпросната машина улавяла обектите, които се намирали пред нея, и чрез думи описвала на притежателя си какво вижда. Колежката на Орхан – Есил Дюран, също от години взима дейно участие във всички предизборни кампании на ДПС, като е специален гост и на личните празници на Доган. В свое скорошно интервю тя се изказа повече от ласкаво за Сокола.

За почетния председател на ДПС тя заяви, че е сред малкото хора, на които може безусловно да вярва. Освен това певицата призна, че понякога се срещат и в неформална обстановка. „Често си говорим за любовта. Той казва, че човек трябва да бъде в много добри отношения с душата си“, споделя Есил. По думите ѝ Доган бил политик, който е изключително ерудиран и това била една от основните причини той да има свое запазено място в историята.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *