Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Канят Аня Пенчева в „Откраднат живот“: Връщат и стари герои в сагата, ето кои
Александър Алексиев и Дария Симеонова са част от актьорите, които ще се завърнат на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“, узна HotArena. Именно около тях се развива сюжетът в сериала в първите два сезона. След това прекъснаха участието си, но сега е моментът да се завърнат. Стъпка назад в миналото на част от героите и появата на стари лица е в основата на сюжета за осми сезон. Историята за разменените бебета, с която започнаха сериите през 2016 година, отново ще бъде изведена на преден план, писа „България Днес“. В сериала ще има и нови лица. Сред спряганите имена е на актрисата Аня Пенчева. Друга звезда, която е получила покана, е Диляна Попова. Тя наскоро приключи снимките на филма „Завръщане“ и в момента няма друг ангажимент. До този момент участието и на двете не е потвърдено. От продукцията уточняват, че новите попълнения ще бъдат разкрити през септември. Ясно е, че осми сезон ще бъде без големите звезди Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Директор на болницата си остава Владо Пенев. Хотарена

Канят Аня Пенчева в „Откраднат живот“: Връщат и стари герои в сагата, ето кои

Александър Алексиев и Дария Симеонова са част от актьорите, които ще се завърнат на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“, узна e-vesti.

Именно около тях се развива сюжетът в сериала в първите два сезона. След това прекъснаха участието си, но сега е моментът да се завърнат.

Стъпка назад в миналото на част от героите и появата на стари лица е в основата на сюжета за осми сезон. Историята за разменените бебета, с която започнаха сериите през 2016 година, отново ще бъде изведена на преден план, писа „България Днес“.

В сериала ще има и нови лица. Сред спряганите имена е на актрисата Аня Пенчева. Друга звезда, която е получила покана, е Диляна Попова. Тя наскоро приключи снимките на филма „Завръщане“ и в момента няма друг ангажимент.

До този момент участието и на двете не е потвърдено. От продукцията уточняват, че новите попълнения ще бъдат разкрити през септември. Ясно е, че осми сезон ще бъде без големите звезди Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Директор на болницата си остава Владо Пенев.

Хотарена

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*