Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Камелия Тодорова стана баба
Камелия Тодорова

Камелия Тодорова стана баба

Камелия Тодорова ще живее известно време с младите родители, научи e-vesti.

Щерката на джаз певицата Камелия Тодорова – Мириам-Ребека, роди преди няколко дни – пише в. „България днес“. За да е плътно до нея, Камелия Тодорова веднага се казва на самолета за Берлин, където живее дъщеря й. Родната певица е в болницата по време на раждането – отбелязва изданието.

Камелия Тодорова ще остане няколко седмици в Германия. Тя поема ангажимента да помага на дъщеря си. Заедно с другата й дъщеря – Рейчъл Роу, която е блиначка на Мириам, ще са неотлъчно до новороденото.

„Бебето е момче. Няма да издавам повече подробности. Много съм щастлива, че вече съм баба. Ще ме нарича „бабхен“. Това ми дава нови сили“ – споделя пред вестника певицата.

Щерката на легендарната изпълнителка работи в Германия като музикален мениджър. Таткото на бебето – Стефан, също е в този бранш. Двойката е заедно от повече от година. Сключват брак през април, д9окато коремът на Мириам-Ребека не си личи. Сватбата е в тесен приятелски кръг. Поканени са само най-близките хора.

Очаква се скоро Мириам да се прибере за няколко дни в България. Когато се завърне у нас, щерката на Камелия Тодорова ще разкрие името на бебето си. Засега от семейството не искат да казват как са кръстили първото внуче на именитата певица. Пред вестника изпълнителката не потвърди, но и не отрече, че бебето носи името на баща си Стефан.

kliuki.ws

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*