Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Изписаха Дюлгеров след катастрофата

Изписаха Дюлгеров след катастрофата

/
/
/
708 Views

Изписаха режисьора Георги Дюлгеров от болницата, научи e-vesti.com.

Оперираха го по спешност в „Пирогов“. За него се грижи актьорът Руси Чанев и отговаря на телефона му. Посещава го след операцията и му носи плодове. Режисьорът на „Мера според мера“ и „Авантаж“ е сред най-желаните преподаватели по режисура в НАТФИЗ., пише „България Днес“.

Прпомняме, че режисьорът Георги Дюлгеров, който миналия петък бе блъснат в центъра на София, докато кара колело, е бил пометен от 57-годишна жена, твърди Lupa.bg.

Шофьорката на вехт „Фолксваген” най-невъзмутимо продължила по пътя си, без дори да спре и да окаже помощ на бащата на „Мера според мера”.

Полицаите я издирили от записите на камерите в района. Успели да я идентифицират само ден по-късно. Тя обяснила, че не е разбрала за удара и затова е напуснала мястото, без да помогне на Дюлгеров.

Жената е със средно образование и работи като чистачка. Шофьорка е сравнително отскоро. Дамата е неосъждана. Все още не ѝ е повдигнато обвинение, защото се чакат резултатите от техническата експертиза, която да каже дали е виновна за инцидента.

Свидетели на инцидента обаче са категорични, че няма как да не е разбрала какво е направила, тъй като интелектуалеца паднал от колелото и се развикал, настанала лека суматоха. Граждани извикали такси, с което той бил транспортиран до болницата.

Хотарена

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *