Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Иво Аръков хлътна по турска звезда: Бих умрял за нея
Иво Аръков хлътна по турска звезда

Иво Аръков хлътна по турска звезда: Бих умрял за нея

Актьорът Иво Аръков отново е влюбен! И то не в коя да е мацка, а в световноизвестна турска звезда, разбра e-vesti.

„Мелиса е жената, за която бих умрял. Невероятна е, неземна“. Така похвали колежката си Иво, който от известно време почти се е преселил в южната ни съседка.

Мелиса Памук е на 28 години и е една от най-големите надежди на турското кино. Двамата с Аръков се запознават на снимките на сериала „Ирония на съдбата“, в който нашенецът си партнира с турския Брад Пит – Къванч Тътлъту. От момента, в който Аръков и Мелиса се видели, те си пишат постоянно в интернет и тв водещият прескача често-често до Истанбул, за да се вижда със звездата. Освен актриса Мелиса е и модел, родена в Харлем, Холандия. През 2011 г. е била Мис Турция, а у нас е по-известна с ролите си на Асу в сериала „Черна любов“ и на Джемре в сериала „Сблъсък“.

„Не говоря за личния си живот от много време. Няма да го направя и сега“, категоричен бе пред вестника Иво Аръков. Звездата на Би Ти Ви и шоуто „Мармалад“ не е имал официално приятелка от пет години, когато се раздели с Мика Стоичкова. От тогава щерката на футболната легенда Христо Стоичков се сгоди и роди момиченце на чужденец. Иво Аръков обаче така и не намери нейна достойна заместница, отбелязва „България Днес“.

Хотарена

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*