Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща от нас

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща от нас

/
/
/
663 Views

„Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях. При цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние – в нашия“, казва популярният певец Ицо Хазарта в социалните мрежи, видя e-vesti.

Ето какво гласи поста на Ицо Хазарта във Фейсбук:

„Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях. Някои от нас се спасяват поединично – отиват в друга държава или намират бизнес възможности тук, или се затварят в черупката си, или се изживяват като рап звезди, но всички ние се възмущаваме, сякаш някой друг ни е ср*л в гащите. Сякаш гърците, холандците или французите всичко са получили даром, а ние сме клетници, прееб… от Господ.

Плюем по-старите от нас, че са търпяли бай Тошо, но истината е, че при цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние – в нашия.“

Източник: dunavmost

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *