Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Инфарктна ситуация в столицата- мъж се барикадира в дома си, а преди това прати 4-ма в болница!

Инфарктна ситуация в столицата- мъж се барикадира в дома си, а преди това прати 4-ма в болница!

/
/
/
802 Преглеждания

Кървава разпра е в основата на инфарктната ситуация, която се развива в столичния квартал „Христо Ботев“ . От съседи на мъжа, който се е барикадирал в къща, която се намира близост до пресечката на улиците „Саранци“ и „Източна тангента“, медията ни научи, че преди да прибегне до това той е бил при съседите си. „Имаше страшна врява. Фучаха линейки и патрулки.

В последствие разбрахме, че в къщата до него е имало сериозен скандал. Разбрахме, че скандалът е бил толкова сериозен, че са започнали да се колят и ръгат – дали с ножове, дали с нещо друго, никой не знае. Заради случилото се четирима от комшиите са в болница. Нямаме идея колко страшни са нараняванията им. Ама яко кръв се е ляла“, каза хора, които живеят в района.

Според тях минути след случилото се мъжът е избягал от окървавената къща и се е барикадирал в своята. За какво е била разпрата, какво е състоянието на четиримата пострадали, какво и самоличността им и дали барикадиралият се мъж е в основата на кървавия скандал, все още не е ясно. Междувременно медията ни научи, че преди минути барикадиралият се мъж е бил задържан от органите на реда.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!