Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Група роми пребиха бащата на Цвети Стоянова – треньорът по бокс Йордан Стоянов

Група роми пребиха бащата на Цвети Стоянова – треньорът по бокс Йордан Стоянов

/
/
/
474 Преглеждания

Бащата на Цвети Стоянова – треньорът по бокс – Йордан Стоянов е бил зверски пребит, научи e-vesti.com. Той е станал жертва на група роми. Инцидентът се разиграл на спирката на автобус №11 в близост до стадион „Славия“.

Стоянов имал тренировка и след напускане на залата се запътил към дома си. Докато чакал автобуса, до него се приближи няколко мъже от ромски произход. С гневен тон те го попитали дали е от „Славия“ заради надписа на якето му. Бащата на Цвети веднага им отговорил. Но очевидно положителния му отговор не им е харесал.

Ромите започнали да го удрят и ритат по тялото и главата. На мястото на инцидента е пристигнала и полиция. Пострадалият треньор е бил откаран в Пирогов. Това сподели неговият колега и приятел Ангел Ангелов, който е вицешампион на олимпиадата в Мюнхен през 1972 година. Ангелов е потресен от случилото се и не намира думите, с които да опише емоциите си.

Все още не е ясно какво е състоянието на бащата на Цвети Стоянова. Преди две години тя самата преживя много тежък период и беше на крачка от смъртта след скок от шестия етаж, който едва не се оказа фатален.Но всичко това вече остана в миналото и Цвети се старае да не си спомня за този кошмарен период от своя живот.

Разкрития.ком

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

1 Коментари

Вашият коментар

error: Content is protected !!