Home » КРИМИ » Готвачът-изнасилвач от Слънчев бряг разкри сензационни подробности за ужасната нощ
Готвачът-изнасилвач от Слънчев бряг

Готвачът-изнасилвач от Слънчев бряг разкри сензационни подробности за ужасната нощ

Точно в 15.00 часа във вторник в Районния съд в Несебър под охрана бе докаран Божидар Иванов, обвинен в изнасилване на 25-годишната А.Ф. – сервитьорка в курорта „Слънчев бряг”. Делото за мярката му за неотклонение се гледа при закрити врати. Божидар бе видимо спокоен, видя e-vesti.com.

Готвачът-изнасилвач от Слънчев бряг

Божидар Иванов

Адвокатът му Виктор Паскалев обясни , че подзащитния му от години работи като готвач в престижни заведения в комплекса. В момента бил нает в заведение в Свети Влас.

„Видях се с Божидар, още докато беше в ареста в РУ в Слънчев бряг”, обясни Паскалев, цитиран от в. Труд.

Той бил изключително изненадан, че случилото се коментира като сексуално посегателство.

По думите на готвача, двамата с А.Ф. не се познавали. В деня на инцидента обаче те се засекли в центъра на курорта, пред заведение за бързо хранене, където продавали дюнери и палачинки. Божидар си купил палачинка, а А.Ф. дюнер и после се засекли в хотела. Пред заведението за бързо хранене обаче момичето го провокирало.

„Не си спомням, какво ми каза, бях пил, но определено беше нещо обидно“, твърдял Божидар И. Той смътно си спомнял, какво се е случило в коридора на хотела. Явно удрял сервитьорката, за да си отмъсти за обидата, след което си тръгнал.

Преди минути стана ясно, че бруталният насилник Божидар Иванов от Ямбол отива зад решетките. Решението е на Районния съд в Несебър.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*