Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Голям гаф в Министерството на образованието: Сайтът за матурите се срина, родители бесни на Герасимов

Голям гаф в Министерството на образованието: Сайтът за матурите се срина, родители бесни на Герасимов

/
/
/
47 Преглеждания

Сайтът, където зрелостниците от цяла България би трябвало да видят резултатите си от майската сесия на държавните зрелостни изпити, спря да работи броени часове след публикуването на оценките на 7 юни. Това изправи на нокти стотици родители и ученици, но в министерството нехаят и не си мърдат пръстта за решаване на огромния проблем, научи e-vesti.

Проверката става с входящ номер и идентификационен код. Но когато ги въведеш, получаваш съобщение, че кодът или номерът са невалидни. “Звъняхме няколко пъти, казват ни да проявим разбиране и търпение. Но вече мина цяла седмица”, негодуват родители.

Гневно писмо до Борис Герасимов, директор на “Информационни и комуникационни технологии” в министерството е изпратил Димитър Деянов от Бургас, който близо седмица безуспешно се опитва да научи резултатите от матурите на детето си.

“Аз съм силно възмутен и отвратен от пълната безотговорност и неработоспособност на поверената ви Дирекция!

Вече шести ден вашият официален сайт https://zamaturite.bg/ е неработоспособен. На 7.06.2019 г. при проведен разговор с ваша служителка тя учтиво помоли „да имаме търпение“! Нашето търпение вече се изчерпа!!! Това е срам и позор за вашата „институция“. През целия си съзнателен живот съм бил убеден, че в Държавните институции /особено в МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА/ работят високо компетентни, интелигентни и образовани служители, способни мигновено да реагират в проблемни ситуации. Уви, бил съм голям идеалист.

Г-н Директоре, вие наясно ли сте какво се случва в поверената ви Дирекция!? Вие на работа ходите ли”, пита бащата, възмутен от чиновническото бездействие.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!