Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Гери-Никол показа истинското си гадже на сватбата на Софи Маринова
Гери-Никол показа истинското си гадже (2)

Гери-Никол показа истинското си гадже на сватбата на Софи Маринова

Две новини избухнаха като бомби преди броени дни. За пръв път поп принцесата Гери-Никол се показа с истинското си гадже. Тя доведе тайнствения си възлюбен на сватбата на Софи Маринова и Гринго, научи e-vesti.

Гери-Никол показа истинското си гадже (2)

Ето този сладур е гаджето на Гери-Никол

Варненката явно се надяваше, че на тържеството на Софка ще може спокойно да се забавлява, но уви – близостта им не остана скрита. Вестник „България Днес“ публикува ексклузивни снимки и репортаж от светското събитие, което приключи чак в малките часове сутринта.

Сред гостите бяха Маги Халваджиян, Димитър Рачков и Зуека. На всички обаче направи впечатление, че Митето Рачков беше без Мария Игнатова. На практика с това той потвърди слуховете, че двамата са разделени.

Рачков не показа с нищо, че страда от липсата на Марчето. Зевзекът се забавляваше в компанията на Коцето, Камелия, Глория. Странно защо обаче Азис отсъстваше.

Говори се, че двамата със Софка са развалили отношенията си. Фолк певицата Бони се раздаде на макс. Кумата Преслава също бе една от най-активните на дансинга.

Тепърва ще видим дали Рачков и Мария ще потвърдят официално вестта, че са свободни. И дали Гери-Никол най-сетне ще реши да представи публично момчето до себе си. Така като го гледаме, красавец е – няма две мнения по въпроса.

КлюкиБГ

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*