Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Ген. Деси заведе Радев на пицария в „Младост“
Ген. Деси заведе Радев на пицария

Ген. Деси заведе Радев на пицария в „Младост“

Румен Радев и съпругата му Десислава са свалили критериите си и вече вечерят сред народа, научи e-vesti. Президентът и половинката му са заменили скъпарските ресторанти в „Бояна“, които посещават от началото на мандата на Радев, с квартална пицария в „Младост“.

Държавният глава и жена му се пренаситили на изисканите блюда, които традиционно консумирали за вечеря, и решили да разнообразят, появявайки се изненадващо в забутано столично бистро. Инициативата била на Генерал Деси, а тактиката ѝ се оказала правилна, защото с влизането в пицарията персоналът и собствениците изпаднали в еуфория, понеже президентското семейство били първите им ВИП гости. Естествено, всички работещи в заведението се изредили да се снимат с Радев и съпругата му, които нямало как да откажат на желаещите, въпреки че били в цивилни дрехи в спортен стил. След бързата фотосесия двамата успели да си хапнат предоволно, а собствениците били на седмото небе, тъй като смятали, че гостуването им ще направи страхотна реклама на новоизлюпеното бистро. „Огромна чест и удоволствие за целия персонал на пицария „Ветрило“, ж.к. Младост 1, беше посещението на президента – г-н Румен Радев и неговата съпруга – Десислава Радева! Надяваме се да сме оправдали техните очаквания и скоро да ни посетят отново“, изфукаха се собствениците с публикация в социалните мрежи. „Ако искате, сега сложете в менюто и „Президентска салата“, злобно подмятат пък техни конкуренти.

Радев и първата дама не за пръв път слизат сред народа и си правят умилителни снимки с хората с цел самореклама. Миналата година двамата релаксираха в частния хотелски комплекс „Родопа“, намиращ се в сърцето на Родопите, община Баните. Тогава Радев и Деси бяха поканени лично от съдържателя, който поел разноските по престоя им, че дори им организирал и атрактивна туристическа обиколка в района. В Трявна президентското семейство пък заложи на скара-бира, а желанието на хората от народа във всички точки на страната да черпят и отрупват с дарове държавния глава и жена му никога не секвало.

Ретро

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*