Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Гала настръхна: Ето коя мадама й пробутват в предаването

Гала настръхна: Ето коя мадама й пробутват в предаването

/
/
/
761 Views

Има хора, които определено знаят накъде духа вятърът и винаги изиграват правилно картите си. Такъв е и случаят с дизайнерката МЕГЗ, научи e-vesti.

В интервю пред вестник „Уикенд“ риалити звездата проговори за слуховете, че ще заеме мястото на Зайнеб или Андреа Банда Банда в “На Кафе”.

Гала настръхна

“Това не е вярно. Аз не мога да бъда на ничие място. Ако се включа в някое предаване тази есен, то ще бъде на мое си място. Съдържанието, което акумулирам, винаги е уникално и то не може да бъде заместител на някой друг”, гордо отсича най-коментираната риалити звезда у нас.

МЕГЗ още опроверга слуховете да е искала хонорар от 6 хиляди лева. “Разбира се, че всеки гледа и финансовата гледна точка, но специално аз печеля достатъчно добре от собствения си бизнес и когато става въпрос за телевизия, на този етап се водя на първо място от свободата, която може да ми се предложи да изразявам гледната си точка”.

Каканашева успя и хитро да се измъкне от подвеждащия въпрос на обиграните журналисти на жълтия вестник и на провокацията: “Щастлива ли си, че твоето риалити генерира повече гледания от “На Кафе”? – Мегз колегиално отговаря – “Аз мога само да мечтая и работя усърдно моето риалити един ден да има дългогодишния успех на “На Кафе”. Гала и екипът ѝ са на екран вече над 10 години. Вие сещате ли се за някой друг, който е постигнал подобно нещо?! Само Слави, но и той вече слиза. Това години наред хората да те гледат означава, че си успял да се адаптираш и останеш интересен за различните поколения. Това трябва да е цел за всеки, който се занимава с телевизия”.

По коридорите на телевизията се шушука, че с този си коментар Мегз е спечелила още повече симпатиите на продуцентите. Самата дизайнерка също двусмислено загатна на финала на риалитито си, че на есен се завръща с различен и още по-голям проект.

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *