Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Гадаене по линията на сърцето показва с изключителна точност вашата съдба

Гадаене по линията на сърцето показва с изключителна точност вашата съдба

/
/
/
481 Преглеждания

Гадаенето по линиите на ръката е много интересно и увлекателно занимание, но изисква търпение и известни познания. Малко известен факт е, че се гадае по активната ръка на конкретния човек. Ако сте десничар, ще разгледате дясната ръка. В случай че сте левичар, тогава съдбата ви е отбелязана върху лявата ръка, научи e-vesti.com.

Най-важната линия върху дланта е кривата на сърцето. Всяко гадаене стартира именно от нея, защото тя носи основната информация за човека. Обикновено линията започва от средата на дланта – точката, с която се нанасят каратистките удари (точка I на снимката). Завършва в зоната срещу средния пръст и показалеца (точка II на снимката). Гадаенето се извършва според точното мястото, на което завършва кривата. Възможни са три варианта:

Първи вариант: линията на сърцето завършва между средния пръст и показалеца. Хората с такава крива са открити, сърдечни и дружелюбни. Те помагат на другите и правят много добрини. Обичат да даряват – средства, време и любов. Хубавото е, че умеят да не забравят за себе си. Хората с линия на сърцето между двата пръста са балансирани и стабилни личности.

Втори вариант: линията завърша срещу средния пръст. Хората с изместена към средния пръст линия държат повече на себе си, отколкото на другите. Те внимават винаги да са задоволени и нищо да не им липсва. Собствената личност заема първостепенно значение. Едва когато личните проблеми са решени, хората от този тип могат да обърнат внимание и на чуждите тегоби. Те не отказват помощ или подкрепа, но само ако имат време за благотворителност.

Трети вариант: линията завършва срещу показалеца. Притежателите на подобна крива са склонни към перфекционизъм. Те изискват от себе си да бъдат идеални и съвършени. Същото изискват и от околните. Склонни са на крайности. Този тип хора помагат на другите, защото така правят добрите хора. Те са обществени личности, защото считат обществената ангажираност за правилна. Те участват в благотворителни акции, защото е правилно да се участва. Тичайки подир идеалите си, често забравят, че зад каузите стоят истински живи хора със своите истински потребности.

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!