Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Ето така мъжът бавно, но сигурно убива любовта на жена си
Ето така мъжът бавно, но сигурно убива любовта на жена си

Ето така мъжът бавно, но сигурно убива любовта на жена си

Любовта на жената умира заради постъпките на мъжа

Любовта на жената умира заради липса на внимание от страна на мъжа

Защо семействата се разпадат? Всъщност по време на сватбата пред олтара винаги (или почти винаги) има двама влюбени хора, които искрено искат да са щастливи.

Но любовта е такова нещо, че е невъзможно да я излееш в бутилка, да я затвориш и да знаеш, че няма да отиде никъде. И двете страни са виновни за разводите, но днес ще поговорим за мъжа. Ето как бавно той убива любовта на жената.

1. Липса на внимание
Вниманието за една жена е като въздуха. Дори да сте имали тежък ден, нищо не пречи да прегърнете жена си. Ако ли не, кажете й колко е добра и колко я обичате. Ако не го правите, тя ще реши, че не ви е нужна. Ако нямате отношение към нея, със сигурност ще загубите любовта на тази жена.

2. Липса на похвали
Жените хвалят съпрузите, знаейки колко важно е това за тях. Но те също се нуждаят от похвала. За вкусните кюфтета, за това, че е успяла да стигне с детето до музикалното училище преди задръстването, за това, че е умна, мъдра, любяща, добра в леглото или просто прекрасна съпруга.

3. Липса на романтика
Спомняте ли си как беше в началото? Романтичните жестове подхранват една жена, изпълват я с енергия и я карат да повярва, че връзката ви е жива. От романтиката жените разцъфват. Не позволявайте на рутината да разруши връзката ви.

4. Много критики
Критиката е конструктивна и разрушителна. Така че, дори голяма част от справедливата критика също влияе на жената разрушително. Тя ще унищожава здравословното самочувствие на жена ви и ще ви превърне в тиранин. И това е нож в гърба!

5. Сравнение
Кажете честно, ще ви хареса ли, ако жена ви започне да ви сравнява с други мъже? Сравнявайки съпругата си с други жени, казвате: “Харесвам ги повече от теб.”

Любовта не обижда и не унижава любимия човек. И, ако не създадете семейство в името на любовта, тогава за какво е всичко това?

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*