Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Ето коя е жената до Крум Зарков, която му роди 2 деца!

Ето коя е жената до Крум Зарков, която му роди 2 деца!

/
/
/
1082 Views

Соцдепутатът Крум Зарков е примерен съпруг и баща. Преди дни, веднага след като се прибра от работа, той реши да изведе семейството си на разходка из пролетна София. Грижовният татко носеше на конче 5-годишния си син Костадин, а съпругата му Ирина буташе количката с малката Лена, която скоро ще навърши една годинка. Половинката на депутата е детски психолог и има свой кабинет, където помага на деца и техните родители, които имат проблеми.

След като се порадваха на хубавото време, Заркови се прибраха в апартамента си на емблематичния бул. „Дондуков”. Тъкмо заради него преди седмица името на депутата бе замесено в „Апартаментгейт“. Оказа се, че през 2015-а той и съпругата му са закупили жилище от 140 кв.м на „Дондуков“ за 155 000 евро, или 1107 евро на квадратен метър. КПКОНПИ и НАП ще проверяват сделката.

От нотариалния акт става ясно, че 15 500 евро са платени преди подписване на договора, 74 500 евро са платени при подписване на акта, а останалите 65 000 евро са платени чрез ипотечен кредит.

Парите, с които Крум и Ирина Заркови са разполагали при сключването на сделката, очевидно са в размер на 90 000 евро. Ипотеката от 65 000 евро пък е рефинансирана с нова, на стойност 120 000 лева, сключена в края на миналата година. Фактът е любопитен от гледна точка на това, че Крум Зарков поне в последните две години е получавал депутатска заплата, а след напускането на парламента от страна на БСП не би трябвало да получава доходи оттам, тоест – не е ясно как семейството ще погасява задълженията си.

Преди да стане част от парламентарната група на БСП, Зарков е работил в комисията за конфискация на незаконно имущество, т.нар. Комисията “Кушлев”. Преди това пък е учил и живял десет години във Франция, където се е препитавал с работа в “Макдоналдс” и гроздобер в Бургундия. А съпругата му работи като психоложка. Изниква въпросът как са натрупали 90 000 евро при предимно държавна работа на Зарков у нас и нископлатен труд във Франция, при това в период, в който депутатът е работил, за да се издържа и плаща обучението си./ gzona.eu

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *