Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Ето какво ви очаква днес според най-точния хороскоп!

Ето какво ви очаква днес според най-точния хороскоп!

/
/
/
552 Преглеждания

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)“Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост и вдъхновение. Светете, огрявайте света с неподправения си ентусиазъм и искреност. А който не Ви одобрява, това си е негов проблем, а не Ваш, нали? В крайна сметка това говори какъв е той, а не какви сте Вие

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)Ще се чувствате готови за подвизи, ще имате желание да свършите безброй неща. Любовта ще ви се усмихне, независимо от заниманията ви. Усмихнете се и Вие и направете първата крачка.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)Чувстителни и възприемчиви днес ще сте лесно раними. Покажете грижата и вниманието си към другите, но не се потапяйте в техните проблеми. Оставете разговорите, където са и се отърсете от всички лепкави и тегави изказвания, изгорете ги в слънчевата светлина.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)Гледайте да не се разпилявате. Не се сърдете на околните, че разчитат да изпълните обещанията си, бъдете по-отговорни докажете авторитета си.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)Консерватизъм, прагматизъм, реализъм са настроенията днес. В пълното си право сте да ги надскочите, но по-важното е да усвоите урока за ценността и постоянството. Някои простички въпроси, като например – кое ценно за мен и за какво бих бил постоянен – ще раздвижат пластовете у Вас.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)Битовите проблеми ще ви костват доста време и нерви. Можете, обаче да извлечете дивиденти от работата си. Погрижете се за здравето.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес може напълно да разчитате на колегите си. Идеи ще имате, но ще са толкова нестандартни, че трудно ще ги реализирате. Бъдете по-практични.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)Упоритост, внимание, старание и точност ще са основните Ви характеристики днес, дори и себе си може да изненадате с някои от тях. Най-важното е да имате цел, а тези качества са просто пътя към нея.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)Вмсто да сте безпокойни, нервни и раздразнителни, бъдете мили, очарователни, сияйни. Можете го и още как, просто забравете за всички правила, които са в главата, следвайте простичкия принцип за ненасилие и всичко ще се нареди.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)Не може да се Лесно ще се поддавате на провокации, което може да доведе до спорове с всички заедно и с всеки поотделно. Използвайте чувството си за хумор.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)Днес разсъдъчната ви страна ще удържи победа над емоционалната. Опитите да осмислите поривите на сърцето никога не са давали добър резултат./ sanovnik.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

1 Коментари

Вашият коментар

error: Content is protected !!