Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Ето какво представлява вилата на Коста Цонев, която вдовицата му продава СНИМКИ

Ето какво представлява вилата на Коста Цонев, която вдовицата му продава СНИМКИ

/
/
/
719 Views

Съпругата на големия Коста Цонев, актрисата Ели Цонева, продава къщата в Бистрица, научи e-vesti.com.

Тя е обявена за продажба в сайт за имоти и в обявата се споменава: „Сутерен: партер – два гаража, сауна, две мазета. Първи етаж – голям хол, трапезария, кухня в едно помещение – 85 кв. м., стая-гардероб, тоалетна за гости, антре, стълбище за втори етаж.

Втори етаж – три стаи, едната от тях е 40 кв. м. с голяма тераса, втората – 25 кв. м. с тераса, трета спалня, две бани, коридор. РЗП на къщата – 350 кв. м. , дворът е 750 кв. м.

Вилата е газифицирана, с топлоизолация, а наскоро Ели Цонева е сложила и скъпа немска дограма от висок клас с троен стъклопакет. „Непрекъснато нещо ремонтирам по нея и й актуализирам цената. В момента я продавам за 360 00 евро, но не на всяка цена. Много е голяма за сама жена като мен, пък и поддръжката е трудна“, коментира тя пред „Телеграф“. Тя не използва услугите на агенция за недвижими имоти, а лично преговаря с кандидат-купувачите, тъй като работи като брокер.

Актьорът от „Дом за нашите деца“ и „Баща ми, бояджията“ още приживе е уредил въпроса с наследството, като оставил апартаментите си в София на децата, а къщата в Бистрица продал на тъща си на символична цена.

След смъртта му Ели Цонева записа „Бизнес мениджмънт и икономика“ в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив, където неин преподавател беше бившият министър-председател Жан Виденов.

Малко преди 60-годишния си юбилей през септември м.г. тя издържа държавния изпит с отличен и веднага записа магистратура „Международни бизнес отношения“ в същия колеж.

какво представлява вилата на Коста Цонев какво представлява вилата на Коста Цонев какво представлява вилата на Коста Цонев

Източник: За Жената

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *