Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Ернестина Шинова: Крадат името ми! Не съм участвала в реклами на лекарства и терапии

Ернестина Шинова: Крадат името ми! Не съм участвала в реклами на лекарства и терапии

/
/
/
622 Views

Съпругата на евродепутата Слабаков и известна актриса Ернестина Шинова разкри, че използват името й за интервюта, които никога не е давала, научи e-vesti.com.

„Много пъти името ми е било използвано за реклами и промоции на продукти които никога не съм използвала и не познавам. Обикновенно не обръщам внимание, защото знам, че това са кухи сайтове, които дори и да осъдя няма да променя нищо. Но, когато става дума за лекарства и терапии, свързани със здравето на хората, няма как да не реагирам.

Никога и не съм давала интервю и каквито и да било съвети на „Лекува. ком “ и всичко свързно с мен и публикувано от тях е абсолютна лъжа и измама! Моля не се доверявайте!“, заяви Шинова.

Ето какво комнетира актрисата и за съпруга си, който беше избран за евродепутат:

„Напоследък разбрах, че не само драматичните обстоятелства са проба за приятелството между хората – оказа се, че един голям успех също е такава проба”. Това каза в предаването „Тази събота” актрисата Ернестина Шинова, чийто съпруг – режисьорът Андрей Слабаков, беше избран за евродепутат от листата на ВМРО.

Много хора са се зарадвали от избирането на Слабаков, призна Шинова, но въпреки това осезаема е била и злобата.

„Ако завистта на хората можеше да захранва електроцентрали, токът ни щеше да бъде безплатен, щяхме да изнасяме. Този хейт ме изненада, защото той е адски безпочвен. Очаквах сблъсък на идейни полета – това ми се вижда много ниско ниво”, каза още Шинова.

Актрисата сподели, че няма да се мести със съпруга си в Брюксел, защото има задължения и неотложни ангажименти в страната. Призна, че не се чувства готова да бъде жена на евродепутат и не смята, че трябва да се променя.

Източник: Petel

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *