Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Емилия не прилича на себе си без грим (Папарашко фото)
Емилия без грим

Емилия не прилича на себе си без грим (Папарашко фото)

Емилия е неузнаваема без грим, видя e-vesti.

Папараците на „България днес“ щракнаха Емилия на летището. Пайнерката отлетя за английската столица заедно със съпруга си. Докато изчакваха проверката на билетите, двамата не се отделяха един от друг. Впечатление направи не само близостта им, но и начина, по който двамата изглеждат в ежедневието си.

Жорж Башур беше облечен с обикновена тениска и дънки. Любимата му също беше заложила на семпло облекло. Емилия беше с обикновен черен топ и по нищо не се открояваше от тълпата. Но това, което прави силно впечатление, е че без грим тя изглежда по коренно различен начин и по нищо не прилича на онази Емилия, която всички сме свикнали да виждаме, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Откакто има връзка с Жорж Башур, бившата на Коко Динев е на седмото небе от щастие. Двамата сключиха брак миналото лято, дни след ужасяващата трагедия, която ги сполетя на АМ „Тракия“ в края на месец май. Емилия и нейният любим оцеляха след тежка катастрофа, но синът на бизнесмена нямаше същия късмет.

Напук на всеобщите очаквания, че Емилия и Башур ще се разделят след трагедията, двамата доказаха, че любовта им е по-силна от всичко. Дори и от смъртта.

Емилия без грим

Към днешна дата двамата са все така влюбени и не крият чувствата си един към друг.

Разкрития.ком

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*