Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Елена Йончева крие любов с френски оператор

Елена Йончева крие любов с френски оператор

/
/
/
1120 Views

Любовната биография на Елена Йончева е наситена със скандални връзки, научи e-vesti.com. Заради публичността на връзката й със Сергей Станишев, останалите й партньори не са имали шанса да бъдат огрени от светлините на прожекторите.

Под секрет обвинената в пране на пари депутатка от БСП ревниво пази авантюрата си с френския оператор Стефан. Отношенията между тях се зараждат в промеждутъка между раздялата й със Сергей и срещата й с настоящия й партньор Пламен. Отношенията между Елена и французина се зараждат покрай работата. В онзи момент тя била твърдо против личния й живот да бъде на показ, но той пуснал тяхна обща снимка, за да засвидетелства топлите си чувства. Потаен и загадъчен, за френския приятел на Елена се знае малко. Когато Стефан разбрал, че журналистката прави поредица материали за родината си, моментално поискал да види България и дошъл на гости при нея.

За него тогава тя казва многозначително: „Моят оператор-французинът Стефан, е влюбен във всичко българско“. На въпрос дали е влюбен в нея тя отговаря стратегически: „Да, той наистина е влюбен. Влюбен е в България“, но по-късно връзката им излиза наяве, благодарение на нейни колеги. Каква е причината да се разделят не е ясна, пише „Ретро“.

Хотарена

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *