Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов

Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов

/
/
/
242 Преглеждания

Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов в сряда в болница София Мед, научи e-vesti.com.

Вчера за бърза консултация към Бургас пътува проф. Андрей Йотов – всепризнатият ортопед и съпруг на вицепрезидента Илияна Йотова.

Въпреки пълното доверие на Ламбо към лекарите в Бургаската болница, където в момента е на обезболяващи, близките му все пак са го убедили, че е по-практично за всички смяната на тазобедрената става на левия му крак да бъде извършена в родната му столица.

В момента неотлъчно до Мастера в лечебното заведение на морския град са племенницата му Росица Обрешкова, дъщерята на покойната му сестра Росица Данаилова, и внукът му Виктор Цанков – момчето на доведения му син Росен Цанков.

Росица е била на ваканция в Царево, когато Мишо – верният шофьор и боен другар на Ламбо – й е позвънил по телефона, за да хукне към Бургас.

По повод първоначалните информации за тежко състояние на Стефан Данаилов, първа от БСП реагира лидерката Корнелия Нинова, която е и близка приятелка на актьора.

„Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено.

Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане.

Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки,“ написа във Фейсбук Нинова.

Блиц

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!