Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Дядото на пребития на детска площадка Галин: Това е убийство

Дядото на пребития на детска площадка Галин: Това е убийство

/
/
/
625 Views

Ето какво разказа дядото на пребитото дете, научи e-vesti:

Внучето ми идва да играе тук. Той го напада в гръб, каза пред Нова телевизия дядото на 8-годишния Галин, пребит на детска площадка в гълъбовското село Обручище от 65-годишен бивш миньор.

На него всеки му пречи, дори и малките деца. Той ходи с оръжия, заяви дядото на Галин по повод извършителя на побоя.

Лекарите казват, че внукът ми не трябва да се движи една седмица, добави възрастният мъж.

Искам най-строгото наказание. За мен това е убийство. Внукът ми е с комоцио – ами, ако беше ударът по-страшен, каза още дядото на пребитото дете.

От Районната прокуратура-Гълъбово уточниха, че 65-годишният мъж е привлечен като обвиняем на 1 август, ден след побоя.

65-годишният И. С. е обвинен за това, че на 31.07.2019 г., в с. Обручище, общ. Гълъбово, в условията на продължавано престъпление, в района на детска площадка, в централната част на селото, без повод, нанесъл побой на малолетно дете – 8-годишно момче, като отправил към него и друго лице обидни и цинични изрази, както и за това, че пред дома си, в същото село, отказал да предостави документи за самоличност и осуетил извършването на полицейска проверка.

Той е отправил обидни и цинични изрази към служителите на РУ на МВР-Гълъбово, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта и по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост – престъпление по чл.325, ал.ІІ, предложение първо и второ във вр.ал.І от Наказателния кодекс.

Обвиняемият И.С. е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По искане на Районна прокуратура-Гълъбово съдът е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И. С, съобщават от държавното обвинение.

Блиц

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *